Om mig

Yrkeserfarenhet

aug 2019 – nu, Ägare av Stockholm VR Center

Jag äger och driver Stockholm VR Center, en Virtual Reality-spelhall i södra Stockholm mittemot Globen. Vi erbjuder kunderna en uppsjö av spännande spel och upplevelser. Företaget har i nuläget fem stycken anställda VR-instruktörer. Vi hoppas på en expansion inom det närmsta halvåret eller möjligen året.


aug 2014 – aug 2016 Swingtrader / Daytrader

De senaste två åren har jag ägnat mig åt daytrading och swingtrading av olika värdepapper på stockholmsbörsen och frankfurtbörsen. Förutom att det varit en mycket framgångsrik period ur ett privatekonomiskt perspektiv har jag nu gedigna kunskaper i företagsanalys, olika finansiella instruments uppbyggnad och mjukvaran Microsoft Excel. Jag har även förståelse för makroekonomiska samband mellan börs, ekonomi och konjunktur.

jan 2014 – jun 2014 Praktik på FOU nu

Jag utvecklade en webbutbildning i palliativ vård för personal på äldreboenden. Utbildningen är en del i ett landstingsuppdrag som FOU nu erhållit och riktar sig till alla äldreboenden i Stockholms län, samt ytterligare några kommuner. Jag ansvarade för projektledning, förstudie och manus, samt produktion.

apr 2013 – okt 2013 Webbutbildning åt Baraspara Ab

Jag har tillsammans med en vän producerat en cirka 30 minuter lång webbaserad introduktionsutbildning för nya säljare åt Baraspara Ab. Jag har haft huvudansvar för projektledning samt produktion och varit delaktig i manusförfattandet.

jun 2012 – sep 2012 Free Tour of Gothenburg, stadsvandring

Jag skapade mitt eget sommarjobb genom att arrangera guidade vandringar i Göteborgs stadskärna. Ett stort arbete som bland annat innefattade research, marknadsföring (trycksaker, skapa hemsida, annonsering etc.), budgetering och inte minst att genomföra de dagliga vandringarna och göra deltagarna nöjda. Vandringen var gratis men deltagarna fick möjlighet att ge dricks i efterhand.

okt 2011-sep 2012 Timanställd föreläsare, Folkuniversitetet, Uppsala

Folkuniversitetet gav mig anställning för att vara delaktig i projektet "Gilla din Ekonomi". Min uppgift var att hålla i 2-timmarsföreläsningar i ämnet privatekonomi på företag som ville hjälpa sina anställda att ta större ansvar för sin egen privatekonomi. Jag höll även i ett antal föreläsningar för allmänheten.

2006 - 2009 Egenföretagare, Isaksson Online Ab, Göteborg

Som enda anställd har jag ansvar för allt beslutsfattande inom verksamheten, så som investeringar, inköp, avyttringar, kund- och leverantörskontakt, uppstart av projekt samt redovisning. Företaget ägnar sig åt marknadsföring med Internet som plattform samt viss värdepappersförvaltning. I slutet av 2009 avyttrades bolagets största verksamhet, pokersidan.se, för att ge tid åt studier.

2007-2009 Butiksanställd, Sjösport AB, Göteborg

Uppgifterna har bland annat bestått av prismärkning, inventering, kundrådgivning och lagerhantering, bokföring, löneutbetalningar och andra administrativa sysslor.

Utbildning:

sep 2012 – jun 2014 Medieinstitutet, Utbildningsproducent: blended learning

YH-utbildning som utbildar till arbete inom e-learningbranschen. Utbildningen ger bland annat kunskaper i vuxenpedagogik, projektledning, grafisk kommunikation samt diverse programvaror för produktion av e-learning.

aug 2010 – jun 2012 Uppsala Universitet, främst Företagsekonomi, 112,5hp.

Fil.kand med Företagsekonomi som huvudämne, 50 % VG-poäng. Utöver ekonomiämnen har poäng erhållits i kurser gällande Retorik (7,5hp), Statistik (15hp) samt Enterprise Resource Planning Systems (15hp).

2007 - 2010 Göteborgs Universitet, främst Ekonomprogrammet, 112,5hp.

Drygt ett år vid Handelshögskolan på ekonomprogrammet (67,5hp) med kinesisk inriktning 2007-2008. Senare även Internationella Relationer (30hp) vårterminen 2009, samt Modern Ekonomisk Historia (15hp) sommaren 2010.

2004 - 2006 Kitas Gymnasium, Göteborg

Inriktning Samhälle - Ekonomi.